2012. július 14., szombat

A teraszon a jövőnk...:)

Bőrőnd beszerző túrán voltunk az elmúlt két napban.
Ez egy korántsem mellékes kérdés, amikor szigorú súlykeretek közé vagyunk szorítva, és az életünk - egy darabig -, 120 kilónyi holmira épül majd. Na jó, meg arra, amit postán magunk után küldünk, mert ahogy Hori is kommentelte, tuti, h lesz pár csomag, ami nem várhat 3 hónapot, de a bőröndökbe sem fér.

Volt ugyan néhány jó minőségű bőröndünk, de a súlyuk nem épp ideális, hisz néhány évesek, és jobbára közepes méretűek voltak. Hamar kiderült, h ezek nem lesznek jók, mert így is ezer holmink lesz, ha 6 nagy pakkot viszünk + a kabin méretűeket, nemhogy ha még felaprózzuk 10-15 kilós csomagokra is. Így megszületett a döntés, veszünk 6 bőröndöt!

Nos 6 jó minőségű sokéves garanciás fullos csodára nem kívántunk több százezret kiadni, úgyhogy két csoportra bontottuk az igényeinket:
category 1- könnyű, strapabíró, nem egy utazásra szánt, Samsonite, ezért drága :)
Ezek jók lesznek a jövőben is, ha utazunk majd ide-oda, reméljük tényleg jól viselik majd a hosszú utat. (Biatorbágy Samsonite Outlet jó forrás volt a beszerzésre.



category 2 - könnyű, ránézésre nem szétesős, "legalább egy utas", ezért olcsó :) s lőn, a Tesco-ban találtunk e kritériumoknak megfelelő darabokat, és még akciósak is voltak most. Így a 4 nagy + 1 kabin méretűt megvettük annyiért, mint a fenti képen 1db-ot...
Ez van, része az útnak. Ha ezek Adelaide-ig bírják csak, az sem baj, bár árukhoz képest pofásabbak, és strapabíróbbnak tűnnek, mint hittem volna.

Most ez a kupac a teraszon áll, az olcsók szellőznek, mert jó kínaibolt szaguk van, a másik kettő meg csak úgy:) Kezdődik a mindenhol van valami, amit kerülgethetünk állapot:)

Cicák dolga is egyenesben szerencsére, írok arról külön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése