2012. július 29., vasárnap

Tartós tejet már ne vegyél

A fenti mondatot gyakran lehetett hallani, ha viccesen valaki hogylétéről esett szó, és nem volt túl jó bőrben. Aztán most meg mi is valami ilyesmibe csöppentünk, szerencsére betegség nélkül persze :)

Vicces, hogy ha kinyitom a kamra ajtaját, és bepillantok, hát dugig van mindennel. Azt hiszem esélytelen, hogy két hét alatt (a haramdikat már nem itt töltjük) kiegyünk majd belőle mindent. Mosolyogtató az is -bár önmagában jelentéktelen dolog-, h bárhová nézek, vagy nyúlok a napi rutinok során (mosás, főzés, tisztálkodás, stb), szinte mindg az agyamba ugrik, h na, ez sem fogy már el a következő napokban. Nehéz volna vagy lett volna mindent úgy kiszámítani persze. Az előbb bontottam fel egy 4 tekercses kinyhai papírtörlő csomagot, ismét a "szokásos" gondolat, és kézenfogta azonnal egy mosoly is.
Persze ez nem jelenti azt, hogy töméntelen dolgot dobnánk majd a kukába, hisz mindezek jórésze tovább szolgálhat majd anyukámnál, vagy a tesómnál.

Valamikor a télen voltak olyan dilemmák, h vegyünk e újat valamiből, ha elromlik, vagy ha nincs, de jól jönne. Akkor az volt a konklúzió, h ne tegyük. Meg is értem mostmár, h miért adták ezt a tanácsot azok, akik a kijutás folyamatában tőlünk jelentősen előbb jártak.

Most ez a kérdés lassan már egy flakon öblítőnél is beugrik. Megvegyem még? Vicces helyzet, mit ne mondjak.

És ha már vicces szituk...
Minap jött egy vaterás vevő az egyik Samsonite bőröndöt vette meg. Volt két Samsonite-unk korábbról, de mivel jó pár éve vettük, felülről ütütték az 5kg-ot, és ez jelen helyzetben nem előnyös tulajdonságuk. Szóval inkább eladtuk, és az olcsó Tesco-sok árát szinte fedezik is :) Jön emberünk, mondja, h szeptember elején utaznak.
Hová?
Kanadába.
Gondolom nem nyaralni?
Nem, elhagyják az országot. Nézték AU-t is, de aztán inkább Kanada lett belőle.

 Korban hasonlók, mint mi. Hm. vicces és elgondolkodtató is egyben.
Így, ha nem is velünk, utazik a piros bőröndöm világot látni:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése