2012. június 19., kedd

relocation fee info

Megkaptuk a Crown-tól az árajánlatot a szállításra.
Mi 3 és 5 köbméterre kértük, meglátjuk, h majd melyik lesz elegendő, de a konkrét költségek kalkulálásához már jó kiindulópont. Ezért is teszem közzé, h akit érdekel/érint, náluk jelenleg ez a tarifa.

Számunkra fontos szempont, h door-to-door szolgáltatást kapjunk, nemigen szeretnénk raklapok után szaladgálni, vámoltatni, stb. Ezt csinálják azok, akik értenek hozzá, nem beszélve arról, h ők kijönnek, és csomagolnak is. Ha törékeny, akkor annak megfelelően, ha bútor, annak, szóval valszeg hatalmas terhet vesznek le majd a vállunkról.

Budapest - Adelaide viszonylatban
3 köbméter 1.350 Eur
5 köbméter 1.890 Eur
+ biztosítás jön még rá. 

Mi kb ezzel kalkuláltunk már, úh in-line azzal, bár valszeg a 3 köbös jön ki olyan 500.000 huf-ra a végén.

3 megjegyzés:

  1. Nekünk tavaly novemberben mondtak 1.080 eurót 1 köbméterre, tehát 3 köbméter ennyiért nagyon barátinak tűnik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Sztem is korrekt árnak tűnik a full service-ért. Gondolom, h 1 köbméter esetén is van egy csomó fix költségük, amit eépítenek az árazásba, ezért nem drágább szignifikánsan a 3 köbméter ahhoz képest.

      Törlés
    2. Igen, pontosan így van. Hasznos tanács ha már köbméteres szállítás: hozzatok mindent (az első szögtől az utolsóig mindent, amit úgy éreztek, hogy kedves vagy hasznos lehet nektek!) Nekünk annyi minden hiányzik, és most hogy pakolták nekünk a lakást, most látom csak mennyi mindenünk maradt otthon és milyen jó lenne itt.

      Törlés