2012. április 27., péntek

forthcoming announcement

Nos, úgy néz ki eljön ez a nap is.
Biztosan sokan csodálkozó szemmel néznek (voltam már tanúja pár ilyen pillanatnak), amikor megtudják, hogy mindaz, amiről itt olvastok hónapok óta - sajátos módon a műfaj nyitottsága ellenére -, a hozzánk legközelebb állók számára még nem ismert dolog.
Sokan sokféle módon csinálták, csinálják, csinálnák.
Van olyan barátunk, aki évekig puhította a szüleit, mielőtt a fővárosba költözött, mindössze 70 km-re tőlük... Van, aki szintén ebben a fázisban avatta be a családot (Hayimék blogjában olvashatsz hasonlót), és van aki a gondolat megszületésének pillanatában szól. és még 1000 féle verzió talán. Különböző életszakaszokban, különböző háttérrel és különböző erősségű gyökerekkel vágunk neki mind.
-Van jó időzítés?
- Szerintem nincs.
- Fair-ebb Vagy, ha korábban szólsz?
- Lehet. Vagy csak jobban elhúzódik a bizonytalanságokkal tele várakozás.
Nálunk is voltak már tervezett időpontok, amikor úgy gondoltuk, h na majd az a látogatás lesz alkalmas rá. Aztán addigra épp teljesen felfordult minden tervünk, és azt sem tudtuk, h mi lesz a köv lépés...
Álmokról, vágyakról is lehet persze beszélni, mesélni. Talán megágyazhat a valóságnak. Talán.
Nálunk valszeg most jött el az ideje.
Bizonyára látni fogjátok a fogadtatást:)


3 megjegyzés:

  1. Na, most nem irigyellek benneteket! Valószínűleg kaptok majd hideget/meleget is. Rólunk mindenki tudta, hogy el akarunk menni, de sosem mondtuk, hogy hova, vagy mikor. Aztán novemberben elkezdtük "terjeszteni", hogy január végén megyünk Ausztráliába. Jelzem, túl korai volt. Ha most csinálnám, akkor indulás előtt egy héttel jelenteném be mindenkinek, mert senkinek sem kívánom azt a lelki terrort, amin keresztül mentem azokon a hónapokon. Onnantól kezdve, hogy "ki fog engem eltemetni, ha te elmész?" a "minek mentek, ott sem lesz jobb", "menjetek csak, majd visszajöttök nemsokára" mondatokig minden volt.
    Remélem a ti családotok megértőbb lesz!

    VálaszTörlés
  2. Drukkolok, hogy azert lelkiterror ne legyen belole... :)
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  3. Köszi mindkettőtöknek az együttérzést:)

    VálaszTörlés