2012. február 28., kedd

passport and

one more book
Megérkezett ma a család legfiatalabb tagjának (élete első) útlevele is. Ez is kipipálva.
Emelett a múlt heti Amazondotcom-os aktivitásunk utolsó terméke is a kezemben már, ez itt az:

Hát ezt valami 0.01 (és ez komoly!!!) fontért vettem, igaz, ez használt, de ez csöppet sem számít, teljesen hibátlan darab. Persze a szállítás miatt "kicsit" több lett a vége, de így is megérte. Itthon nem is kapható, a bookline-on előjegyzésbe vetethettem. Köszi. Sajnos a természetem olykor  kicsit gyermeki e tekintetben, ha valamit szeretnék, akkor nem szeretek várni, azonnal nekiállok, intézem, vagy megveszem. Ez a munkámban sokszor előnyös volt, Beni akaratos pillanataiban aztán Laca rám mosolyog sejtelmesen, h, no lám, milyen ismerős vonások. Ha-ha-ha.
Míg a másik könyv inkább az összes hasznos tudnivaló tematikus gyűjteménye, addig ez inkább elbeszélő, szval más jellegű. Azt hiszem ezekkel most elleszek egy darabig. Különösen este nehéz megbírkózni velük, hisz az agyamat még igencsak másként terheli az angol nyelvű szövegek olvasása, mint a magyar.

SA szponzorációról még semmi hír, de továbbra is listán a szakma, a weboldal szerint most tartanak feb.1-jénél a feldolgozásokban. Jó lenne, ha legalább ez az eredmény meglenne már.

...és az időjárás ma reggelre jól bemosott egy nagyot az arcunkba, mert a napok óta tartó kétségtelenül tavasznak nevezhető napokat csúnyán elzavarta a francba. Meleg volt, napsütéssel és a szél felszárította az összes havat, igazán élvezetes napok voltak. erre ma reggelre havazott egy nagyot, és még mindig esik..:( Ezt már nem tolerálom jól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése