2012. február 10., péntek

about a special competition

Mostanság nem nagyon írtam konkrétumokról au kapcsán. Ez több okból is eredeztethető. A legpuritánabb talán az lehetne, hogy egyetlen futó ügyünk sem jutott A szintről B-re, de...

de
van pár dolog, ami idekívánkozhat mégis.

1. skills assesment: ongoing továbbra is. Tegnap lépett át a 4. hétbe a várakozás, stage 4-en állunk továbbra is. Reméljük, hogy ez jó jel :) Várakozunk izgatottan. Minden reggel az első dolog az emailek (és igen, spam-ek, junk mail és minden hasonló is:) ellenőrzése. Hátha...

2. state sponsorship: mi ilyet is kérünk majd, ha az első pontban írtak pozitív elbírálásban részesülnek. Ezek egymásból következő lépések, a második (többek között) csak sikeres 1. után lehetséges. Ami még ehhez szintén nagyon fontos, h az elfogadtatott szakma az állam listáján még elérhető legyen. Egyelőre ezzel még jók vagyunk.
Az állami szponzoráció kérése elektronikus úton indítható, de fizikailag is be kell adni hozzá papírokat, természetesen kézjeggyel ellátva. Újabb feladvány a jó magyarnak, h juttassa el AU-ba a papírt, ami majd igazolnja a fentieket. Kitaláltuk Lacával azt, hogy elébe megyünk a dolgoknak, ha lehet.
Mit is jelent ez?
Az SS eredményének megérkezése előtt elindítjuk az állami szponzoráció kérésének folyamatát, mert úgyis van 30 nap az indítást követően, h odaérjen minden papír. Ezt Bertók ügynök úrral :) csekkoltattuk, h lehet e így, és lehetett, úh ő meg is tette a szükséges lépéseket. Elküldte elektronikusan nekünk a formot, a cover sheet-et aláírva visszaküldtük (ennyiért kell csak ez a papírozás, de sebaj:), és tanulva a karácsony előtti postás kínokból, most két versenyzőt indítottunk egyszerre ugyanazzal, ugyanoda:)

  • 1. számú versenyző a piros-fehér-zöld színekben versenyző magyar királyi posta EMS szolgáltatása, ígéretük szerint 1 hét múlva kapja meg a címzett (indulás: 02.06., vállalt érkezés 02.13.).
  • 2. számú versenyző a nagyon furcsa barna  színekben versenyző UPS, indulás: 02.06., vállalt érkezés 02.14., tekintve, h Sydney-ben oda csak heti 1x kézbesítenek, ahová küldtük.
A verseny azonban máris eldőlt, a furcsa barna, de annál gyorsabb versenyző ma kiszállította az árut, ügynök átvette. erre mondják, h exceed the expectations...
köszönjük, ezt nagyon szeretjük:)

Így most tényleg "csak" a szakma-elismertetés eredményére várunk. Valamire mindig várni kell, ilyen ez az életforma:)

Remélem hamarosan annak pozitív elbírálásáról is szót ejthetek majd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése