2012. február 15., szerda

closer

Ez most nem a Jula Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen - féle Closer :o)
Hanem egy másik...
A mi filmünkből egy újabb snitt.

Jelentem ma reggelre megérkezett az ACS-től a várva várt assessed tartalmú levél:) Egy szűk hónap alatt elbírálták, és elfogadták erre a kódra is Laca vgzettségét/tapasztalatát. Superköszönjüknagyonörülünk!
Most ezzel egy lépést közelítettünk (ezért a cím, így már vili, ugye? :)) a cél felé.
Átevickéltünk egy akadályon, de az út még hosszú (és reméljük már nem lesz nagyon rögös).

Most nagyon jó, hogy így előre dolgoztunk (amiről itt írtam:  http://road2au.blogspot.com/2012/02/about-special-competition.html), mert így gyors vágtában ugorhatunk a következő állomásra, nem kell várnunk postázásra. stb jeah...és mint mindig, továbbra is versenyt futunk az idővel
Bertók Zoli azonnal fel is tudta adni SA-ba a papírkát, amit az ACS küldött. Erre volt az a bizonyos 30 napunk, ami az elektronikus benyújtást követően rendelkezésre áll. No, mi azon melegében továbbítottuk.

Most persze újabb várakozás következik, ami olykor nagyon idegörlő tud már lenni, de egy-egy ilyen esemény segít oldani azért a belső feszültséget.
Várunk arra, hogy
->beérjen, és
->feldolgozzák mielőbb, és
->persze azt, h el is fogadják.
Mindez önmagában természetesen nem elegendő feltétel (nem adják olyan könnyen, nem, még mindig nem), ugyanis, fontos, h az elfogadtatott szakma listája se teljen be mindeközben.

Ha minden fenti feltétel teljesülne, akkor tényleg egészen közel kerülhetnénk...
even closer




4 megjegyzés:

  1. Belehúztatok.............csak így tovább!!!! :-)))) Gratu!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos Vagy! :) Bár, amint írtam, ez még kis lépés, de fontos lépés! Ti sem panaszkodhattok, Apa britföldön, és majd Ti is. Remélem összejön, amit szeretnétek!:)

      Törlés
  2. Legalabb tortenik valami! :)))
    Hajra!

    VálaszTörlés