2011. december 28., szerda

Canberra presented a present

Nem gondoltam volna, h idén még egyszer megajándékoz Ausztrália, de megleptek:)
Alig néhány nap telt el a Melbourne-ből érkezett package után, és lőn, újabb adag prospektus landolt a postaládánkban egyenesen Canberra-ból Life in Australia címmel.
Stílusosabb évzáró gondolatot aligha találhattam volna.
Szeretnénk megtepasztalni, milyen is az....life in Australia. (ízlelgetem, mint egy finom kandírozott narancshéjakkal teli étcsoki kockát:)
Magunknak nagyjából ezt kívánom az egészség mellé. Így, vagy úgy, de sikerülnie kell!!!

Fogadalmak?
Nem tudom ki hogyan áll velük, nyilván ez az időpont a legjobb alkalom elhetározásokra jutni, és szent meggyőződéssé formálni vágyakat. Őszinte leszek, nekem ezek nem mennek, vagy nem tartósan.
Most egyet mégis elhatároztam, holnaptól erősen növelnem kell azon alkalmak számát, amikor kizárólag angol nyelvű adókat nézek a tv-ben. Mondjuk eleve nem túl sok időt töltök tv előtt, de ha már mégis, nincs tovább mese, őrült tempóban kell az agyamba önteni az angolajkúak egyelőre sokszor követhetetlen fordulatait. Mert kérem, angol felső ide vagy oda, egy film nézése angol felirat nélkül még nem csak lezsibbaszt, de fel is bosszant, és tükröt tart elém, h lám, lám hülye vagy(ok).

Holnap második évébe fordul a blogom, izgalmas érzés, és folytatom, semmi kétség!
Addig is...


reményeket beteljesítő, varázslatosan boldog új évet hozzon mindenkinek az új év, aki értékes perceit áldozza blogom olvasására.
Záporozzanak a vízumok ránk, és akik kint vannak, azoknak pedig hozzon az új év állampolgárságot, vagy amire vágynak:)

Majd jövök még 2011 summary-vel is.
next time





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése