2011. augusztus 2., kedd

kilenc és fél

Nem túl jelentős, de vicces egyezés keletkezett a kis muki kora és súlya tekintetében:)
Kicsomagolom, h mindenki értse.
9 és 1/2 hónapos, és 9 és 1/2 kiló. Számokban a paraméterei még: 6 foga van, de érzésem szerint ez óráról órára változhat, mert folyton rág, ő aktuálisan a házi hódunk, és 76 cm. kb.
Érdekes, hogy ilyen korban az efféle adatok micsoda kapaszkodót jelentenek a szülőknek, pláne első gyereknél, és nálunk ez a helyzet.
Persze ez főként az első hónapokban volt rettentő fontos, már nem vezetek szigorú nyilvántartást a gyarapodás üteméről. Már blogolok, és abba kerülnek a mérföldkövek a jövőben:)

Holnap megy Apa a követségre másolatokat készíttetni, amik aztán utaznak Bertók Zolihoz AU-ba. De jó nekik:)
Jó lenne egy pár hétre kimenni körülnézni, de ez kicsi gyerekkel nem a legegyszerűbb volna, és az igazság az, h nincs most erre "kidobandó" 2-3 millió sem. Never mind! :) utaznak a papírok az a lényeg. Folyik a szakma-elismertetés előkészítése, nagyon beidultak a dolgok az elmúlt hetekben.
Elkezdtem az IELTS-re készülni tematikus formában mostmár, szept végén, okt elején megyek, legalábbis most ez a terv. Muszáj kitűzni egy dátumot, mert akkor az időnyomás is segít pallérozni a tudást. Jó menedzser ugye bírja, ha a sarkában lohol a határidő...:)
Laca is visszamegy még egy körre, mert bár az előző overall 7.5 lett, ami nagyon jó, de 6.5 - 8.5 közötti szórással, és azt a 6.5-t szeretné 7-re felhúzni. Menni fog neki, nagyon ügyes!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése