2012. március 18., vasárnap

time disorder

Látszólag minden szép és jó. Tényleg. Úgy felpörögtek az események, h nagyon.
Erről lássatok feleim pár szót:)

Folyamatilag ott tartunk ugye, hogy a vízumbeadás előtti pillanatokat éljük. Most ez szó szerint igaz, mert minden készen áll hozzá, Bertók kitöltötte a szükséges formokat, mi lecsekkoltuk, javította, amit kellet, keze a start gombon.
Mielőtt megnyomta volna, rákérdezett azért, h biztosan készen állunk?
Csak merthogy mostanság kb 2 hét alatt case officer-t kapnak azok, akik ilyen vízumra pályáznak (475), aki azonnal küld is többnyire orvosira, úh 1 hónap alatt meg is szokott lenni minden. Ez eddig mondhatni a jó hír része a dolognak. A kevésbé jó, vagy pontosabban fogalmazok akkor, ha úgy írom, hogy nehezített pálya része az, hogy a provisional visa 3 éves intervalluma onnan ketyeg, amikor megvan a vízum. Na, EZÉRT kérdezte Zoli, h készen állunk e....Számunkra pedig ez új info volt.
....ami a timingot "némileg" befolyásolja....

Hja, kérem, innentől végképp nem lesz vesztegetni való időnk. Míg mi azt kalkuláltuk, h a kb fél évünk van arra, h elrendezzük az itthoni dolgokat, az most nagyon más megvilágításba került...nem mondom, h nyugodt vagyok:) Illetve lehet fél év, csak akkor a PR-ig szánt időt/utat rövidítenénk.

Hogy minden fázisban van nehezítés!
És ez még nem minden...
A köv bejegyzésemben cizellálom még a helyzetünket:)


8 megjegyzés:

  1. Wow! Amikor a bejegyzés elejét olvastam, első gondolatom rögtön az volt: "akkor most ti mentek Ausztráliába, vagy Ausztrália jön hozzátok?":O De aztán láttam, hogy nehezítésben még most sincs hiány. Viszont Ausztrália napról napra jobban vár benneteket és ez olyan fantasztikus! Ha ennyire vár, szerintem biztosak lehettek benne, hogy csodaszép életet fog nektek adni!
    Kijutni oda és új életet kezdeni ott olyan lehet, mint a születés. Mégpedig valódi ÚJJÁSZÜLETÉS! :)
    Ezekkel a gondolatokkal kívánok nektek kitartást minden nehezítő elem legyőzéséhez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos Vagy! :) Igen, úgy tűnik, h most vár minket AU, és nagyon remélem, h a kitartásért és a nehézségek leküzdéséért cserébe olyan lesz, mint aminek képzeljük:) Persze tudom, h kitartásra és a nehézségek leküzdésének képességére kint is szükség lesz. Talán olykor jobban, mint most itthon...

      Törlés
  2. Nem 176-osra pályáztok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, mert a 7.5-es IELTS overall-ban volt egy 6.5 érték, így azért nem jár pont, és vészesen fogytak a helyek az SSM list-en, úh nem fért vna bele újabb IELTS, tuti betelt volna. Akkor meg kezdhettük volna elölről, és valszeg már az új rendszerben. Így a 475-nél ennél maradtunk.

      Törlés
    2. szia, ezzel kapcsolatban küldtem Neked egy emilt a profilodnál megadott gmailes címre, láttad??

      Törlés
    3. Szia, mostmár igen:) Válaszolok mailben:)

      Törlés
  3. Szia!

    Én is küldtem a Gmailre, de akkor a kérdés tárgytalan!
    Sok sikert a továbbiakban!

    Üdv!

    VálaszTörlés