2012. március 7., szerda

Feelings at this stage

Először is köszi mindenkinek mégegyszer a sok-sok kedves kommentet! :) Ugyan ez még nem vízumittasidőszak, de talán innen már reálisan teljesíthető.
Persze amíg nincs az útlevélben, addig semmi sem biztos.
Neki is veselkedtünk a vízumbeadás előkészítésnek Bertók Zolival, szerencsére minden papír egyben van, és h időközben is haladtunk azért, beszereztük, ami még hiányzott. Két db igazolványkép nincs már csak meg, de az talán nem akkora issue:)
Döbbenetesen gyors egyébként most az aktuális ügyintézési procedúra a DIAC-nál, állítólag 4 hét alatt case officer-hez kerül a beadott igény. Nem latolgatok nagyon előre, h ez mit is jelenthet, mert ha best case-t nézek, akkor egyenesen be is vagyok tojva, h micsoda hullámvasút vár ránk. Ha worst case szerint nézem, akkor sem olyan hosszú idő... izgalmas. ijesztő. futunk a fény felé.
Orvosira akkor megyünk, ha beadtuk a vízumkérelmet, mert a korábbiakkal ellentétben mostmár on-line küldi a doki az adatokat, nem postán, így kell hozzá az, h beadott vízumigény legyen. Erről a folyamatról úgyis írok még külön post-ot, ha időszerű lesz.

Mit ne mondjak, összességében ambivalens állapotba kerültem. Egyrészt a(z egyik) nagy kő legurult, másrészt van máris a helyén másik, hisz innen még izgalmasabb a dolog, egyre nagyobb a tét:)

Nem vagyok benne biztos, h minden pillanatban 100%-ban hittük azt, hogy sikerülni fog ez a verzió.(úgy az egész kapcsán igen). Vagyis azt, hogy listán marad az elfogadott szakmánk, és nem a küszöbön maradunk ülve, vagy kerülünk vissza a sor végére.
Mostmár mondhatom (néhány hozzám közel álló, kint élő emberke tudta eddig csak), h bizony odáig is eljutottunk közben, hogy a tanulóvízumon is komolyan elgondolkodtunk, latolgattuk a lehetőségeit, komoly business case-t csináltam arra a verzióra is:) Kemény a várakozás, idegörlő a bizonytalanság,. Kellenek a támaszok, a Bé tervek, meg a C-k és D-k is:))) Aki tudja, az tudja.



2 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon gratulálok!! most már látszik a fény az alagút végén :) Sok-sok sikert!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kár, h "elkerüljük" egymást, de örülök, h NSW-ben kaptatok munkát, biztos, h tartalmasabb legy így az indulás:) Hátha összefutunk majd azért:)

      Törlés