2012. augusztus 22., szerda

megérkeztünk :)

Csak gyors státusz lesz, sajnos arra még képtelen vagyok, h részletes útibeszámolót írjak, és csak remélni tudom, h nem feledem el a fontosabb részleteit.

Ami most a legfontosabb, h minden rendben volt útközben, Beni úgy ezerszer jobban bírta, mint remélni mertük utazás előtt. Sokat aludt, főleg a London-Szingapúr vonalon, ami nagyon hosszú volt, de le a kalappal a Quantas előtt, mert végig jól utaztunk. Az Airbus A380 tette a dolgát :D, tágas volt, kényelmes és csöndes :), és ami a legfontosabb, h ép bőrben "leszállított" minket.

Csomagjaink mind megvannak, és egészben, és a belépéskor sem volt semmi fennakadás. Mivel bevallottunk hozott élelmiszereket, ezért a kutyus végigszagolt minket, de semmit sem kellett kinyitnunk :) (pedig jó sokan pakoltak kifelé a bőröndjükből).

Moniék AU zászlót lobogtatva vártak minket, ami nagyon jó érzés volt, és a barátságos, mosolygós emberi, segítő fogadtatásukat csak méltatni tudom, hihetetlenül jó érzés volt így kigurulni a reptérről.
Egy VW Passat-ot kaptunk a kölcsönzőben, és Laca vette az első akadályokat, Moniékat követve eljöttünk a házig.

Most tényleg nem írok részletesebben, de a lényeg, h minden rendben.
Jelentlkezem még:)

5 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy minden rendben volt! Sokat gondoltunk Rátok és drukkoltunk, hogy Beninek is tetsszen az egész napos repülőzés :) Örülök, hogy jól vagytok, pihenjétek ki magatokat, Rátok fér! Megérdemlitek! :))) Sok puszi és ölelés!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Már lestem párszor, van-e valami, hogy bírta a picur? stb :)
    Örülök, hogy jó volt az út, Most egy nagy pihenő tényleg rátok fér :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez óriási!! Isten hozott az új otthonotokban! Nagyon várom az első benyomásokról szóló bejegyzéseket, néha ezek a legmeghatározóbbak.

    VálaszTörlés
  4. Hurrrráááá!!! Megérkeztetek! A számlálót néztem sokszor, hogy mennyi ideje repültök, mikor értek már oda, mennyit kell várni az első pár soros beszámolóért, de végre megérkeztetek, és megérkezett a bejegyzés is!! Örülök!!! Pihenjetek egy nagyot, és kérjük a beszámolót! :-)))))

    VálaszTörlés
  5. Na végre!!!! Annyira boldog vagyok, hogy végre van hír felőletek! Minden percben az járt a fejemben, vajon most hol vagytok, mit csináltok, alszotok, nem alszotok, Benike hogy viseli az utat, és még folytathatnám. Ha bekapcsolom a gépet, az az első, hogy megnézem a blogot. Nagyon boldog vagyok, hogy minden simán ment, gondolom most kicsit(?) pihentek.
    Nagyon vigyázzatok magatokra, Tökmagnak külön puszi!!!
    Jancsusz nagyon jó kislány, de ez egy nemes kisasszonytól természetes...Írj arról is, ha nem történik veletek semmi-bár ilyen mostanában nem lesz-mert így egy kicsit közelebb érezhetünk benneteket.
    Milliószor puszilnak benneteket a macskarokonok:)))

    VálaszTörlés